Zaim Hajdari i lindur në SHBA por me origjinë nga Kraja ka dhënë një intervistë shumë interesante për televizionin Lajm TV.

Siç tregon z. Hajdari, ai tani në Amerikë ka hapur një kompani të veten e cila ka të bëjë me këshillime financiare për organizata por edhe individ me qëllim të vetëm se si të investojnë dhe ti ”shumojnë” milionat e tyre.

Më poshtë mund të ndiqni të plotë intervistën e z. Hajdari.

Njihuni me shqiptarin nga Mali i Zi, që i këshillon amerikanët si t’i shumojnë milionat e tyre (VIDEO)

Njihuni me shqiptarin nga Mali i Zi, që i këshillon amerikanët si t’i shumojnë milionat e tyre (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Friday, February 28, 2020

By admini