Valdanosi – Pamje ng Mavriani

Kuvendi i Ulqinit këto ditë është duke mbajtur mbledhjen e dytë të seancës së parë të rregullt.

Ndër shumë pika të rendit të ditës njëra ka të bëjë me lokalitetin e Mavrianit. Si pikë e 21 e rendit të ditës figuron propozim vendimi për kalimin e të drejtës së pronësisë Qeverisë së Malit të Zi të lokalitetit „Mavrian“, shkruan Ulqini Online.

Mavriani është një kodër që gjendet sipër Valdanosit dhe shtrihet në një hapsirë të madhe. Hapsira që pretendohet të kalojë në pronësi shtetrore me këtë propozim kap shifrën prej 250 000m2.

Nuk dihet se si do të jetë vota e këshilltarëve komunal të Ulqinit ku numrin më të madh e përbëjnë këshilltarët nga partitë nacionale shqiptare.

By admini