Sot (e enjte) në 09:30 te Pallati Venezia ne Kalane e Ulqinit – fillon paneli i parë dhe do të flasin:

– Laslo Vegel, shkrimtar (fitues i çmimit prestigjoz Pulitzer të Hungarisë) nga Serbia
– Andrej Nikolaidis, shkrimtar nga Ulqini, Mali Zi
– Hazim Begagić, producent nga Bosna dhe Hercegovina
– Vuk Vukovic, docent në Fakultetin e Arteve Dramatike në Cetinë

Paneli i dyte fillon në ora 12:00 dhe kemi të ftuar:

– Luçjan Bedeni, drejtor i Muzeut Kombëtar të Fotografisë “Marubi” në Shkodër
– Tereza Çuni, drejtuese e departamentit për komunikim dhe promovim pranë Muzeut “Marubi” në Shkodër
– Jelena Miseljic, ndihmës lektore pranë Fakultetit të Arteve Dramatike në Cetinë

13:30 – 14:00 konkluzionet e konferencës dy ditore

Shenim: Konferenca organizohet nga Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me OJQ Une veproj.

Moderator dhe drejtor programi: prof. Janko Ljumovic

By admini