Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Bibliotekën e Ulqinit do të organizojnë Takimin letrar “Dy vëllezër, dy shkrimtarë”, me Arbër dhe Bislim Ahmetajn.

Takimi do te mbahet ditën e enjte, më 24 maj 2018, ora 18.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.

By admini