Vendi i parë për kategorinë e pionirëve

Gjatë vikendit datë 05.05.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Top Tirana open” 2018, turne në të cilën morën pjesë 530 garues, 50 klube nga 11 shtete. Taekwondo Ulqini u paraqit me 22 garues ku 18 prej tyre ishin të suksesshëm me 10 medalje të arta, 6 medalje të argjendit dhe 2 të bronzit. Në klasifikim të përgjithshëm klubi i Taekwondo-së Ulqini zuri vendit e parë 🏆 në kategorinë pionirëve.

Medaljet e arta i fituan garuesit:
🥇Amar Bakalli 🥇Harun Dervishi 🥇Amra Dushku 🥇Bledar Kasmi 🥇Sara Kraja 🥇Enis Kurti 🥇Egzon Lika 🥇Merisa Malokraja 🥇Mervana Mucaj 🥇Medina Kanaqi

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:
🥈Arta Ismailaga 🥈Enes Dushku 🥈Sumeja Bisha🥈Besart Kuqi 🥈Amella Nuti 🥈Amell Nuti

Medaljet e bronzit i fituan garuesit:
🥉Mersida Demiri 🥉Fiona Kraja

Si dhe kupa 🏆 e vendit të parë në kategorinë e pionirëve (Children I – II )

Falenderojmë të gjithë prindërin për përkrahjen e tyre si dhe sponsorët që na lehtësuan këtë aktivitet sportiv. Nxënësve ju urojmë suksese.

Pergaditur nga Fikret Dushku, prof.

By admini