Forca e Re Demokratike mbajti mbrëmjn e së enjtes promovimin qendror në ambientet e Qendrës për kulturë në Ulqin.

Duke i’u falenderuar të pranishmit dhe përkrahjen ndër vite, i pari i Forcës Nazif Cungu foli ndër të tjera për motivet që duhet votuar Forca.

”Na kemi një motiv të madh, ne dona që të mbrojmë tokën tonë, të mbrojmë gjuhën tonë. Kjo mbrohet vetëm me votë”, kështu u shpreh Nazif Cungu duke arsyetuar pse duhet votuar subjektin e tij.

Më poshtë mund të shikoni të plotë fjalimin e Cungut.

https://www.facebook.com/nazif.cungu/videos/1931187947211348/

By admini