Kompania Karisma e cila me Qeverinë e Malit të Zi ka nënshkruar kontratën për marrjen me qira të një pjese të Rivierës së Ulqinit ka hapur konkursin për marrjen e punëtorëve të rinj.

Në listën e profesioneve të kërkuara janë ato që kanë të bëjnë me turizëm si kamarier, gjellbërës, punëtorë të higjienës, kopshtar, barist etj.

Numri i përgjithshëm i punëtorëve që kërkojnë është 440 veta të cilët do të punojnë në “Holiday Village” në Ulqin dhe “Mini boutique Hotel 5* by Karisma” në Kotorr.

Vendet e punës janë publikuar në faqen prekoveze.me.

Kliko më poshtë për të parë të gjitha vendet e lira të punës. Kliko KËTU

By admini