NATO dhe aleatët e saj do të ndihmojnë Malin e Zi për të luftuar ne shuarjen e zjarreve duke dërguar avionin të ashtuquajturit kanader, meson DN nga kjo aleancë.

Nga kjo aleancë thonë se autoritetet malazeze mbreme kanr dërguar një kërkesë për ndihmë nga NATO-s, duke kërkuar nga Aleanca dhe aleatët e saj një aeroplan kanader, në mbështetje të përpjekjeve të Malit të Zi për të përballuar zjarret që kane kapluar kryeqytetin dhe nje pjese te bregdetit.

By admini