Ansambli Tradita – Ulqin: Premiera ,, Vallja e Rugovës” sjell tre çmime në edicionin e 10 të Lojrave Popullore – Shkodra 2017

Ansambli Tradita- Ulqin mori pjesë në edicionin e 10- të Lojrave popullore që u mbajtën në Shkodër.

Në këtë manifestim mbarëkombëtare ku morën pjesë shoqëri kulturore nga të gjithë trojet shqiptare Ansambli Tradita-Ulqin u paraqit më ,, Vallën e Shotēs ” me lojën popullore të ,, Kitrës” si dhe më vallën Premierë ,, Vallja e Rugovës ” ku u vlerësua më këto çmime :
– Përformanca më e mirë në të gjitha kategoritë si fituese e vendit të I-rë .
– Për vallen me motive folklorike si fituese e vendit të I-rë
– Për Lojën Popullore si fituese e vendit të II-të.

Premierën ,, Vallja e Rugovës ” do keni mundësi ta shihni në manifestimin,, Pranvera në Ane të Malit 2017.

By admini