Presidenti shqiptar Bujar Nishani ka dekoruar në Ulqin me dekoratën ”Nderi i kombit” dy personalitete të shquara të shkencës, Dr. Simë Dobreci dhe Dr. Ruzhdi Ushaku.

Pamje nga dhënia e dekoratës.

 

By admini