PeshaktaretPeshkataret ulqinak pasditen e te shtunes kanë arritu që në molin e plazhit të vogël të nxjerrin me shumë se 1,5 tonelata peshkë të llojit qefull.
Komentet për këtë rekord të këtij viti por ndoshta edhe më shumë janë të shumta. Por e verteta tjetër interesante është se i gjith peshku është shitur në kohë rekord dhe se në orët e mbrëmjes peshkataret ishin duke pastruar rrjetat për nisjen e radhës në peshkim.

Një video e postuar nga M.K. në FB paraqet atmosferen pas arritjes së peshaktareve në breg.

By admini