statistat-per-filmLajmërim nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit

”Lajmërojmë qytetarët që të premten gjate ditës me 26. 08. 2016 me fillim në ora 10:00 në Sallën kryesore të Qendres për Kulture do organizohet ndarja e roleve për statistë dhe role të tjera ndihmëse për filmin që do filmohet në tetor në Ulqin. Janë të nevojshem personat e të gjitha moshave kryesisht ato të gjinisë mashkullore kështu që ftohen të gjithë të interesuarit të marrin pjesë.”

By admini