pergaditjet-shenjterimi -nene-terezaShkruan Esad Gjonbalaj

Mbrëmë në Bronx, New York, u mbajt edhe një takim i disa komisioneve të cilat po punojë pa ndërpre për organizimin madhështor të Festimit të Shenjtërimit të Nënës Tereze që do bëhet në Battery Park në Manhattan me datën 4 Shtator 2016 në ditën e Shenjtërimit të Nënës Tereze në Vatikan.

Njëkohësisht me ngjarjen ne Vatikan, komuniteti shqiptar i New York-ut me rrethe, në bashkëpunim me Asambleistin Mark Gjonaj si dhe përkrahjen e te gjitha institucioneve fetare të komunitetit tone si kisha katolike shqiptare, dhe qendrat fetare shqiptare te besimin mysliman dhe atij ortodoks, dhe te gjitha shoqatat e komunitetit po bëjnë përgatitjet finale qe ky manifestim te jetë sa ma i fuqishëm dhe madheshtor.

Nga 4 Shatori nobelistja e jone Nena Tereze do te jete shenjtëresha e tere njerezimit.

New York 19 Gusht 2016

 

 

By admini