Articles Posted in the " vera ne kraje " Category

  • Të martën, VERA NË KRAJË 2019

    F T E S Ë PËR MANIFESTIMIN TRADICIONAL KULTUROR GJITHËPOPULLOR   VERA NË KRAJË 2019 E martë, më 20 gusht 2019  në OSTROS, në orën 20:30 Mirë se vini!   VERA NË KRAJË 2019 Të nderuar-a, Me kënaqësi ju njoftojmë se, me gjithë vështirësitë financiare dhe disa vështirësi të tjera, me të cilat po ballafaqohemi, në […]