Articles Posted in the " Koha javore " Category

  • Koha Javore rikthehet te lexuesi në formatin e printuar

    Nga dita e enjte, gazeta “Koha Javore” rikthehet para lexuesve në formatin e printuar. Në kohën e masave të veçanta për parandalimin e pandemisë së shkaktuar nga COVID-19, “Koha Javore” iu përshtat situatës së krijuar dhe sfidës së informimit duke botuar tre numrat e fundit të gazetës në PDF dhe në faqet on line. Situata […]
  • “Art Club” boton librin “Mediat dhe kriza e identitetit” të autorit Ali Salaj

      Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” këto ditë është botuar libri “Mediat dhe kriza e identitetit” i autorit Ali Salaj. Libri përbëhet nga dy pjesë. Në kapitullin e parë, të titulluar “Strategjia tregtare e mediave”, trajtohen problemet dhe dukuritë e mediave shqiptare, me theks të veçantë në […]