Frika e të afërmve për më të afërmit dhe mosbesimi i disa qytetarëve në spitalin Kovid në Tivar kulmuan këtë mëngjes me një incident në atë spital.

Siç ka mësuar jo zyrtarisht Vijesti, familja e pacientit, i cili është në pavion, dyshohet se nuk mund të merrte informacione për gjendjen e tij, për të cilën ata pretenduan se ishte shumë e vështirë, kështu që ata u përpoqën të hynin në spital me forcë, transmeton Ulqini Online.

Dritaret u thyen dhe policia duhej të reagonte ndërsa të afërmit kërkuan që pacienti të transferohej në Qendrën Klinike në Podgoricë.

Qytetarë të shumtë kanë shprehur më parë pakënaqësi për trajtimin në këtë spital, ndërsa drejtori Dragoslav Tomanoviq tha për televizionin Vijesti se mjekët më me përvojë kujdesen për pacientët me kovid dhe se ata janë në kontakt të përditshëm me kolegët nga Qendra Klinike.

Video nga kanali në Youtube i Vijestit.

By admini