Pamje nga Katërkolla

Me qëllim të sensibilizimit sa më të madh të banorëve të Anës së Malit, zonës më të goditur nga situata epidemiologjike, Fondi humanitar ‘Trojet tona’ do të bëjë shpërndarje pa pagesë të maskave kësaj të premte.

Maskat do të shpërndahen në Sheshin ‘Skenderbe’ në qendër të Katërkollës duke filluar nga ora  12 deri dhe do të zgjasë deri sa të përfundojnë sasitë.

Mbani maskat, mbani distancën fizike, mbane në maksimium higjienen personale në luftë kundër këtij virusi shkatërrues.

By admini