Numri i të infektuarëve në Komunën e Ulqini sipas ditëve

Në Mal të Zi numri  të infktuarëve më koronavirus ka arritur në 144, pasi sot gjatë ditës kanë rezultuar edhe 4 raste pozitive.

Katër rastet e reja sot janë: Podgorica 2 vetë kurse Nikshiqi dhe Danillovgradi me nga një, mësohet nga Instiruti i shëndetit publik të Malit të Zi, për transmeton Ulqini Online.

Lajm i mirë për qytetin e Ulqinit, pas dy ditëve me nga një rast sot asnjë rezultat nuk është pozitiv për qytetin tonë.

By admini