Dy tërmete, 5,4 dhe 5,1 shkallë të Rihterit godasin Durrësin, ndjehen fort edhe në Ulqin

Dy tërmete, 5,4 dhe 5,1 të shkallës të Rihterit janë regjistruar ditën e sotme në detin Adriatik, afër Durrësit në Shqipëri.

Tërmeti i parë është regjistruar rreth orës 16:04 ndërsa i dyti në ora 16:15.

Dridhjet e këtij tërmeti, janë ndjerë shumë edhe në Ulqin.