Futboll: Otranti surpizon dhe fiton në Berane

Një fitore të rëndësishme ka arritur Otrant Olimpik në Berane kundër ekipit me të njëjtin emër me rezultatin 2:1.

Në këtë ndeshje autoret e golave që sollën këtë fitore surpizë të ekipit nga Ulqini ishin Shkrela dhe Xhanoviq, ku goli i dytë u shënua në minutën e 90-të të ndeshjes.