Articles Posted in the " Rajoni " Category

  • Çka po ndodh në Kosovë? – Qytetari kosovar mes migrimit dhe korrupsionit

    Shkruan: Mr. Haxhere Kurtolli Trendi i imigracionit të qytetarëve kosovar vazhdon të jetë në rritje drejtë vendeve perëndimore për një jetë më të mirë, në kohën kur zhvatjet e pushtetarëve të zgjedhur po zvarritin formimet e institucioneve për punë pazaresh, anën tjetër, qytetarëve siç duket nuk u mbetet edhe shumë zgjidhje për të ndryshuar të […]  • 68 vjet pas Hoxhës, Rama në Beograd

    Të hënën kryeministri shqiptar Edi Rama do të shkojë për vizitë zyrtare në Beogra që paraqet një ngjarje historike në marrëdhnjet diplomatike në mes Shqipërisë dhe Serbisë Vizita e fundit e një udhëheqësi të shtetit shqiptar në Beograd ka qenë ajo e vitit 1946 kur janë takuar Enver Hoxha dhe Josip Broz Tito. Shkuarja e […]