Univesriteti-i-TiranesMë poshtë mund të lexoni Urdherin e Ministrise se Arsimit dhe Sportit te Republikes se Shqiperise per shperndarjen e kuotave te pranimit ne programet e studimit te ciklit te pare dhe programet e integruara te studimeve te ciklit te dyte, me kohe te plote per kandidatet nga trojet (Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja) te cilet duan te ndjekin studimet ne institucionet publike te arsimit te larte, per vitin akademik 2015-2016.

Kliko në linkun e mëposhtëm për kuotat.

Urdher_kuota_troje_2015_2016

Per njoftim mundeni me kliku edhe ne web faqen e KKSH-se
www.knsh.me

By admini