28-nentori-KaterkollePame të bukura vine nga Katërkolla ku nxënës të shkollës fillore me flamuj kombetar festojnë në mënyrë modeste festen e Ditës së Flamurit.

 

Ndërsa në Plavë për nder të kësaj feste, nën organizimin e KNSh-së në Pallatin e Kulturës u shfaq program festiv në bashkëpunim me Shoqatën “Alpet Shqiptare” dhe SHKA “Maja e Karajfilit”.

 

 

 

By admini