zjarr-ne-kllezen-2Në një kodrinë në fshatin Kllezen, afër rrugës Ulqin – Katerkolle, në orët e vona të merkures ka shpërthyer një zjarr që ka përfshirë një  sipërfaqe të madhe.

I menjëhershem ka qenë intervenimi i Njësisë së zjarrfikësve të qytetit të Ulqinit që pas një pune shumë të madhe kanë arritur ta neutralizojne.

Disa pamje nga interevenimi i mbrëmshëm dhe situata në teren ditën e sodit i ka regjistruar punëtori i kësaj njësie Fikret Hajdinaga.

zjarr-ne-kllezen-1

zjarr-ne-kllezen-2

zjarr-ne-kllezen-3

By admini