Epoka-ne-pentagramKëshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi
Programi i aktiviteteve me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit 2014
Ulqin – Tuz – Plavë

E martë, 25 nëntor 2014
“Epoka në pentagram” – koncert premierë i solistëve & Orkestrës Simfonike të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit – Tiranë me rastin e festave të nëntorit
(Qendra e Kulturës – Ulqin, ora 19.00)

E enjte, 27 nëntor 2014
“Rreth flamurit” – program kulturo-artistik në bashkëpunim me SHKA “Dedë Gjo Luli” dhe SHKA “Koha”
(QIK “Malësia” – Tuz, ora 19.00)

E premte, 28 nëntor 2014
“Maratona e Pavarësisë” 2014 në relacionin Ulqin – Shkodër
(Nisja përpara Komunës së Ulqinit, ora 10.00)

Program festiv në bashkëpunim me Shoqatën “Alpet Shqiptare” dhe SHKA “Maja e Karajfilit”
(Pallati i Kulturës – Plavë, ora 13.00)

/Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi – Facebook/

By admini