Të premten në mbrëmje me 12 maj 2023, në Qendrën e Kulturës në Ulqin, ora 19:00 do të ketë shfaqje artistike me pjesmarrjën e artistëve nga Shkodra dhe Ulqini e Kraja.

Kamera të fshehta të realizuara për artistët dhe personalitetet publike, të punuara nga mjeshtrat e mëdhenj të humorit shkodran: Besnik Çinari, Bujar Ademovi, Hajro Pepa e Muhamet Çekini. 

Biletat shitën të premtën duke filluar nga ora 15:00, te Biletaria e Qendrës për Kulturë.

By admini