NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep hapësirë bashkëbisedimi për tema të caktuara, këshut mësohet nga u.d. Drejtoresha e këtij institucioni Adriana Hoxha.

Këtë të premtë, më 09.12.2022 në ora 18:00, në Galerinë e Qendrës për Kulturë, është e ftuar prof. as. dr. Elena Kocaqi, historiane dhe avokate e njohur. 

By admini