Maratona e pavarsisë 2022 Shkodër Ulqin

Nëntori është muaji i festave për shqiptarët anë e mbanë botës.

Ky 28 Nëntor 🇦🇱 do të shënohet edhe me sport përmes Maratonës për nderë të Ditës së Flamurit.

Për të gjithë të interesuarit, ju lutem shihni më poshtë informacionet e rëndësishme:

▶️Emri i ngjarjes: Maratona Shkodër – Ulqin 2022

▶️Data: 28 nëntor 2022

▶️Ora: 09:00

▶️Lokacioni: Përpara objektit të Bashkisë Shkodër

▶️Pjesëmarrësit: Maratona është e hapur për të gjithë 🏃‍♀️🏃‍♂️ në kategorin mashkuj dhe femra.

Shpërblimet për fituesit për të dy kategorit:

🥇 Vendi i I-rë 1000,00 euro

🥈 Vendi i II-të 600,00 euro

🥉 Vendi i III-të 300,00 euro

Njoftohen pjesëmarrësit se akomodimi është i siguruar për të gjithë në Shkodër.

🏆Ju mirëpresim! 🏆

Me respekt nga organizatorët:

Komuna e Ulqinit dhe Bashkija Shoder.

Organizator teknik. OJQ ,,Kultura fizike,,- Ulqin.

Maratona e pavarsisë u themelua në vitin 2012 me rastin e 100 vjetorit të pavarsisë së Shqiperisë nga Guri Muça

Regjistrohu këtu:

www.trojettona.com/register

By admini