Dy trofe për klubin e Taekwondo-së Ulqini në Bosnjë

Gjatë vikendit me datë 21.05.2022 në qytetin e Visokos u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së në ambient të hapur, për të dy disciplinat Ndeshje dhe Forma. Turneu mblodhi rreth 500 sportistë, 34 ekipe nga 5 vende. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u praqit me 13 sportistë. Ekipi nga Ulqini sjell 12 medalje, 8 të arta, 4 të argjendit dhe dy trofe si dhe tre çmime përsonale.

Me medalje u kururozuan sportistët:
Disciplina e ndeshjes:
🥇Arta Ismailaga, Sara Kraja, Amella Nuti, Enes Dushku.
🥈Denis Coboviq, Riad Dervishi.
Forma:
🥇Amra Dushku, Amell Nuti, Adnan Mekic, Nehar Dabi
🥈Berina Mustafa, Ajan Brashnjani
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u rëdit në vendin e parë për kategorin KADET🏆 dhe vendi i dytë 🏆në disciplinën e Formave.
Arta Ismailaga u shpall sportistja më e sukseshme në kategorinë kadet.
Amra Dushku dhe Amell Nuti u shpallën më të sukseshmit në disciplinën e Formave.

Përgaditi:
Fikret Dushku, prof.

By admini