Emisioni ‘’Mostovi’’ prodhim i rtcg, kohë më parë ka vizitu familjen Kovaçi në Anë të Malit ku ka realizuar një reportazh të shkurtër me të zonjën e shtëpsisë, Zanën.

Zana në këtë emision ka demonstruar përgaditjen e njërit ndër ushqimeve më të vjetra dhe tradicionale të këtyre anëve, kryelanin.

Më poshtë mund ta ndiqni të plotë këtë kronikë.

By admini