Shkollat në Komunën e Ulqinit, përkatësisht shkollat fillore ”Boshko Strugar”, ”Marko Nuculloviq” dhe ”Bedri Elezaga”, gjatë ditëve të fundit kanë shpallur konkurse për vende të lira të punës për profile të ndryshme.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni të gjitha vendet e lira të punës.

Të gjitha konkurset janë marrë nga faqja https://www.careerjet.me/ dhe në brendësi të tyre mund të gjeni edhe detajet përkatëse për secilin konkurs.

https://www.careerjet.me/posao-ulcinj-125197.html

By admini