Ditë më parë është bërë thirrja e mbledhjes së Kuvendit të Komunës së Ulqinit për ditën e hënë ku do të shqyrtohen disa pika të rendit të ditës ku veçohen ata për zgjedhjen zgjedhja e kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit dhe zgjedhja e kryetarit të Komunës së Ulqinit, shkruan Ulqini Online.

Sipas informacioneve të publikuara në media ditë më parë për këto dy pozita përmenden dy emra, Aleksandar Daboviq nga radhët e DPS-it për kryetar të Komunës së Ulqinit dhe Haxhi Sulejmani nga PD për kryetar të kuvendit.

Në këtë mënyrë në Ulqin kthehet politikbërja dhe për mungesë të befasive punojnë dhe veprojnë pjesa më e madhe e subjekteve politike pjesmarrëse në Kuvendin e Ulqinit.

By admini