Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë përurimin e librit “Me këngë nga vendlindja në Amerikë” të autorit Haxhi Zeneli.
Perurimi do të bëhet të martën, më 28 gusht 2018, ora 20.00, në kompleksin “Lamiga” – Krythë. 

By admini