Me datë 04.11.2017 në qytetin e Mostarit u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne morën pjesë mbi 500 garues në të dy diciplinat nga vendet e rajonit. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 8 garues, 6 garues në diciplinën e ndeshjeve, dhe 2 garues në diciplinën e formave ku të gjithë ishin të suksesshëm. Ulqini fiton 3 medalje të arta, 3 medalje argjendi dhe 2 medalje bronzi, kështu mësohet nga Info tkd Ulqini.

Me medalje të arta u kurorzuan:
1. Medina Kanaqi
2. Edina Kraja
3. Arta Ismailaga

Medalje argjendi fituan:
1. Merisa Malokraja
2. Mervana Muca
3. Sara Kraja

Medalje bronzi fituan:
1. Suneja Bisha
2. Amella Nuti.

 

By admini