Këtë fundjavë, 12 – 14 maj 2017,  OJQ ”ORA” do të organizojë edicionin e 14-të të manifestimin tradicional gjithëpopullor „Pranvera në Anë të Malit 2017“

Natën a parë të manifestimit, në kuadër të ciklit „Ana e Malit në vite“, në ambientet e Amfiteatrit të Kalasë së Shasit është paraparë:  Prezantimi i Eposit të Kreshnikve, Këngë tradicionale si dhe Ekspozita e piktorit Gazmend Leka

Dita e dytë e manifestimit është e rezervuar për sport ndërsa ndërsa në mbrëmje Prezantim i trashegimisë kulturore si dhe mbërmje muzikore me këngëtaren Egzona Salaj.

Ditën qendrore, të dielen, sipas programit të përpiluar do të ketë Program kulturo – artistik, lojra popullore, ushqime tradicionale etj.

Më poshtë është programi i detajuar.

 

PROGRAMI I MANIFESTIMIT PRANVERA NË ANË TË MALIT 2017

 

E PREMTE, 12 MAJ 2017, ORA 19:00, AMFITEATRI I KALASË SË SHASIT

Ana e Malit në vite

 • Prezantimi i Eposit të Kreshnikve
 • Këngë tradicionale
 • Ekspozita e piktorit Gazmend Leka
 • Koktei

E SHTUNË, 13 MAJ 2017,

NË ORA 10:00, RESTORANT SHASI

 • Turne në shah,
 • Turne në volejboll,
 • Turne në pingpong,
 • Turne në futboll ndërmjet institucioneve,

NË ORA 19:00, NË AMFITEATRIN E KALASË SË SHASIT

 • Prezantim i trashegimis kulturore
 • Mbrëmje muzikore – Egzona Salaj

E DIEL, 14 MAJ 2017, ORA 17:00, SKENA E PRANVERËS (STADIONI I SHASIT)

 • Program kulturo – artistik
 • Lojëra popullore
 • Ushqim tradicional
 • Piknik

 

By admini