Nuk ka pothuajse asnjë parametër apo tregues që nuk e konfirmon faktin se politika ekonomike dhe e zhvillimit të koalicionit qeverisës ndaj  Ulqin ka përjetuar një kolaps të plotë, kështu tha kryetari i këshillit komunal  të Lëvizjes URA për  Ulqin, Omer Bajraktari.

“E  dhëna më e fundit është se numri i të papunëve në Ulqin, i cila ka arritur një rekord prej 1,868 persona të papunë, që është pothuajse 30 për qind, ose një nga shifrat më të larta në të gjithë vendin. Për krahasim, kjo përqindje në krahasim me vitin e kaluar është rritur për më shumë 15 për qind “, tha Bajraktari.

Bajraktari shton se e gjitha kjo vjen si pasojë e asaj që partitë me seli në Ulqin, duke aluduar në ata shqiptare,  në mënyrë të verbër dhe të vendosur përkrahin politikën e DPS-it, e cila në mënyrë kontinuale dhe sistematike shkatërron këtë qytet bregdetar.

By admini