donacion-m-tel-otrant-olimpik-futboll

Me mbeshtetjen e komunes se Ulqinit, sponsorit te arte M-tel dhe Tv Teuta sponsor mediatik u organizua donacioni i radhes per futbollistet e te gjithe stafin teknik e pergatitor te skuadres se futbollit te Ulqinit Otrant Olimpik, ne vazhden e premtimit per mbeshtetjen maksimale qe keto aktor do te tregojn kundrejt tyre.

Mes te tjerash, kryetari Cungu tha se klubi eshte produkt i punes se palodhshme dhe tani eshte e nevojshme qe te vazhdohet ne kete menyre. Te gjithe futbollistet dhe stafi u pajisen me nga nje telefon, shenje motivacioni dhe falenderimi per rezultatet e tyre qe po paraqesin nga ndeshja ne ndeshje. N

e kete donacion te pranishem ishin,kryetari i komunes Nazif Cungu,pronari i Televizionit Teuta si dhe partner i kompanise M-Tel Nexhat Lajka.

By admini