Articles Posted in the " prokurore " Category

  • DEMOKRATJA SHQIPTARO-AMERIKANE BUTA BIBERAJ IA DOLI!

    Nga Frank Shkreli Është zyrtare! Buta Biberaj – mos qofsha gabim, e para shqiptaro-amerikane, kandidate e njërës prej partive më të mëdha në Amerikë, është zgjedhur dje kryeprokurore në qarkun Loudon (County) të shtetit Virginia, jo larg Washingtonit.  Siç kam shkruar javën që shkoi rreth kandidaturës dhe fushatës së saj për këtë post me rëndësi, […]