Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe shkolla fillore “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Gjurmë” të autorit Ali Gjeçbritaj. 

Përurimi do të mbahet në bibliotekën e shkollës në Ostros, të mërkurën, më 14 shkurt 2024, ora 12:00. 

Ju ftojmë që të merrni pjesë dhe ta pasqyroni këtë aktivitet kulturor në medien tuaj. 

By admini