Nimanbegu telegram ngushëllimi kryetarit të Cetinës z. Nikolla Gjurashkoviq

Flamujt në Cetinë u ulën në gjysmështizë -Foto: AntenaM

Telegram ngushëllimi  me rastin tragjik të ndohur dje në Cetinë nga kryetari i Forcës së Re Demokratike z. Genci Nimanbegu dërguar kryetarit të Cetinës z. Nikolla Gjurashkoviq

Telegram ngushëllimi me rastin e ngjarjes tragjike në Cetinë

Me rastin e ngjarjes tragjike e cila ka ndodhur në Cetinë, ku humbën jetën disa persona,  dhe ka të plagosur, në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal shprehim keqardhje të thellë dhe e dënojmë ashpër këtë akt mizor dhe tejet jonjerëzorë.

Dua të ndaj dhimbjen e thellë për viktimat a pafajshme të cilat ranë pre e veprimeve makabre të këtij rasti.

Familjarëve u shpreh ngushëllime të thella për viktimat, kurse të lënduarve u dëshiroj shërim të shpejtë. 

Poashtu dua të shpreh keqardhje dhe mbështetje edhe kryetarit të Cetinës z. Nikolla Gjurashkoviq,  si dhe të gjithë banorëve të Cetinës.

Ne jemi me ju në këto momente të vështira dhe ndajmë dhimbjet tuaja së bashku. 

Sinqerisht, 

Genci Nimanbegu

Kryetar i Forcës dhe Deputet në Parlamentin e Malit të Zi

By admini