Nga aktivitet e kaluara

Të dielen në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtar Lojërat e Herkulesit për të dy disciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet të sportit të Taekwondo-së u paraqitën 58 ekipe, 550 garues nga 10 shtete. Ekipi nga u Ulqini u paraqitë me 14 sportistë.

Me medalje u kurorzuan sportistët:

🥇Medina Kanaqeviq
🥇Dorian Vukaj
🥇Ardit Dervishi
🥇Amra Dushku
🥇Selma Demiri
🥇Merisa Malokraja
🥇Bledar Kasmi
🥈Enes Dushku
🥈Vesa Dervishi
🥈Sara Kraja
🥉Sumeja Bisha
🥉Arta Ismailaga
🥉Adna Sulejmani

Në rënditjen e përgjithshëm ekipi nga Ulqini zuri vendin e parë në disciplinën e Formave, dhe vendi dytë kategoria kadet. Faleminderojmë prindët për përkrahje maksimale si sponsorin FAF & CO për kontributin e dhënë në të mirë të sportistëve tanë.

Përgaditi
Fikret Dushku, prof.

By admini