Regjistrimi për Vitin shkollor 2021/2022 në Shkollën e mesme ‘Vëllazërim – Bashkim’ të qytetit tonë do të bëhet me 28,29,30 qershor dhe 01 korrik online nëpërmes veb faqes www.upisi.edu.me por edhe në ambientet e shkollës, kështu mësohet nga një njoftim i kësaj shkolle, shkruan Ulqini Online.

Programet mësimore që ofrohen për këtë vit nga kjo shkollë janë:
– gjimnaz i përgjithshëm,

– shkolla profesionale 4 vjeçare:
teknik i turizmit dhe
teknik i ekonomisë,

– si dhe shkolla profesionale 3 vjeçare:
shitës,
montues i sistemeve telekomunikuese dhe
elektroinstalues.

Nxënësit e kësaj shkolle kanë përgaditur edhe edhe një video material për regjistrimet e këtij vit në këtë shkollë.

By admini