UlqiniInspeskioni për mbrojtjen e hapsirës gjatë javës së kaluar ka kryer mbikqyrjen e objekteve të përkohshme në zonën e të mirave detare në komunën e Ulqinit, për të cilat pronarët nuk kanë leje. Me këtë rast Inspeksioni ka miratuar 20 vendime për heqjen e objekteve kurse inspektimi  do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme, thuhet në një komunikatë të shërbimit për informim të Drejtorisë së inspektimit.

Me qëllim të mbrojtjes  sa më efikase të hapësirave është siguruar bashkëpunimin me zyrtarët e Policisë Komunale të Ulqinit, dhe janë angazhuar një numër më i madh i inspektorëve të Drejtorisë së Inspeksionit.

By admini