Bashkësia Islame me një objekt të ri vakëf

Të merkurën më, 19.09.2018 në Ulqin, përpara Noterit Shoqata e Gruas Shqiptare i ka dhuruar një objekt dy katësh prej 215 m2 dhe pllaci me sipërfaqe prej 500 m2 Bashkësisë Islame në Malin e Zi – Mexhlisit të Bashkësisë islame Ulqin, kështu mësohet nga BI Ulqin.

Ne ceremonin e nënshkrimit të Dorëzim-Pranimit te këtij Objekti-Vakëfi kanë qenë prezent:
Në emër Shoqatës së Gruas Shqiptare e cila dhuroi këtë obkekt e nënshkroi kryetarja z-nj Merita Muçaj,
Në emër të B.i në MZ si pranues i këtij vakëfi nënshkroi Reisi Rifat ef. Fejziq,
Kurse në smër te Mexhlisit të B.i. UL nënshkroi kryetari z. Sabadin Dino Gorana.

Në këtë ceremoni të pranishem kanë qenë zv. Reisi, Omer ef. Kajoshaj dhe Sadmir ef. Haxhijiq, Kryeimami Ali ef. Bardhi, sekretari h.Agim Dragovoja dhe Imam Mirsad ef. Muçaj.

Ky objekt do të sherbej si mekteb-foshnjore e Mexhlisit të B.i. Ulqin për fëmijët e komunës së Ulqinit.

By admini