Genci-nimanbeguNjë diskutim përkatësisht replikë shumë interesante ka pasur deputeti i Forcës Genci Nimanbegu në parlamentin e Malit të Zi. Shkëndi për këtë ka qenë diskutim i një deputeti i opozitës, të njohur për qëndrime proserbe, rreth çështjes së Kosovës gjegjësisht njohjes së saj ngas ana e Malit të Zi.

”Historia dhe e drejta janë në anën tonë”, do të shprehej ndër të tjerave deputeti Nimanbegu duke iu referuar edhe ngjarjeve të viteve të 90-ta.

Për më shumë mund të shikoni videon e plote.

By admini

2 thoughts on “Kosova e bën Nmanbegun të shpërthej në parlamentin e Malit të Zi – ”Historia dhe e drejta janë në anën tonë” (video)”
  1. NIMANBEG MOJ NIMANBEG. ME PUNE TE KOSOVES MJAFT ESHTE MARRE UDSH ME FERHAT DINOSHEN. MOS E NXEJ KOKEN. MALI I ZI SI SHTET KA INTERESAT E VETA. BESO SE NUT TE PYET TY PER PRANIM APO JO. INTERESOJU PER SHQIPTARET NE MAL TE ZI.

  2. sa qeshrak isht ky njeri. kishe ngatrrohet me Opozit lidhur me ceshtje te kosoves vetem qe te arsyetoj kolicionin me pushtet, nga i cili votuesit nuk kan pas asnje permirsim.
    poltronist kosova isht ceshtje e kryer, at shume shpejt do ta pranoj madje dhe serbia… keshtu qe kjo ish taktik retorike e vjeter qe e perdor regjimi te cilit i takon.
    ca jane permirsimet qe i keni be per ne? sa keni realizua pramtimet zgjedhore… ky eshte thelbi.

Comments are closed.