Prezantimi i projektit të Marinës në Lima se bashku me tunelin nën Kala

Më 16 korrik 2018 duke filluar nga ora 13:00 në Sallën e Kuvendit, do të bëhet prezantim të zgjidhjes së planifikuar nga njëra dhe nga anën tjetër të Qytetit të Vjetër të Ulqinit, i cili do të lidhet me një tunel, mësohet nga sekretari i Sekretariatit për planifikim të hapësirës dhe zhvillim të qëndrueshëm të Komunës së Ulqinit, inxh. Aleksandar Daboviq, shkruan Ulqini Online.

Prezantimi dhe konferenca për shtyp do të bëhet nga Doktor i Arkitekturës Mladen Krekić, autor i një numri të madh projektesh kapitale në Malin e Zi.

By admini