Këto ditë në Prishtinë është duke u mbajtur Panairi i 14-të i turizmit. Në këtë panair nuk ka se si të mungojnë edhe subjektet turistike nga Ulqini.

Nga pamjet që vinë nga Prishtinë mund të shihet se në këtë panair përveç krerëve më të lartë të komunës si kryetari i komunës dhe i kuvendit, Nazif Cungu dhe Loro Nrekiqi, kryetari i OT Ulqin Fuad Haxhibeti por edhe punonjës tjerë të kësaj organizate, bie në sy edhe shumë përfaqësues të hoteleve të qytetit të Ulqinit.

Kosova është vendi nga Ulqinit i vinë mysafirët më të shumtë prandaj edhe ky mobilizim për prezatnim dinjitoz mund të arsyetohet.

By admini