hasan_brisku-ne-kraje

Ëndërra ameikane përfundoi dhe sa doli në pension vendosi të kthehet në vendlindjen e tij, në Brisk të poshtëm.

Hasan Brisku shofer i dikurshëm i ndërmarrjes Tara nga Cetina është kthyer në vendlindjen e tij dhe së bashku me bashkëshorten e tij Rabijen kalojnë ditët duke shijuar Krajën.

‘’Dua që kështu në qetësi të kalojë ditët e pleqërisë duke shijuar ajrin e pastër’’, shprehet Hasani për jedro.

Hasani në Amrikë ka djalin e vetëm.

Fotografia e realizuar nga Zija Maxhuriqi.

By admini