arben-berjashi-identitetit-ilir-i-krajesMbrëmjen e së hënës në Ulqin u mbajt veprimtaria hulumtuese-shkencore dhe promovuese “KULTURA PAGANE – THESARI I IDENTITETIT ILIR TË KRAJËS”.

Në këtë aktivitetet morën pjesë studiues dhe njohës të trashëgimisë kulturore nga Mali i Zi, Shqipëria, Kosova dhe diaspora.

Organizator i aktivitetit ishte Mr. Arben Berjsahi.

arben-berjashi-identitetit-ilir-i-krajes-1

By admini