mozhuriShoqata e Bjeshkatarëve “Rumia” njofton të gjithë adhuruesit e natyrës dhe bjeshkatarisë se në kuadër të aktiviteteve të saj të rregullta, të dielën, më 25 shtator 2016, organizon daljen në Mozhur.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që sa më shumë të rinj dhe familjarë të dalin dhe të njohin zonat tona të bukura, që nuk janë të pakëta.

Dalja në Mozhur, e cila është relativisht e lehtë, është një rast i bukur për të shijuar pamjet panoramike mahnitëse.

Ejani dhe na bashkëngjituni.

Orari:
8:00 – Grumbullimi para Autoservisit “Millenium” në Kodra
8:05 – Nisja nga Kollomza dhe ecja nëpër këto vende të bukura:
    – Ballaban
    – Sojmirë
    – Ublat e Preç Palit
    – Antenat (Mozhur)
Pas qëndrimit, pushimit dhe fotografimit në pikën më të lartë tek Antenat në Mozhur, kthimi prapa në të njëjtin relacion.

By admini